Over Slimmerwijs

NEEM CONTACT OP

Onze visie

Slimmerwijs is gespecialiseerd in het ondersteunen binnen het lees-, schrijf- en spreekonderwijs.
Door doelgericht en efficiënt te werken, versterken we samen het leren. Zo worden we Slimmerwijs.

Wie zijn wij?
Slimmerwijs is een jong en vernieuwend onderwijsadviesbureau. Wij staan voor groei, leren en innoveren. Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van directeuren, intern begeleiders en leerkrachten bij het versterken van hun lees-, schrijf- en spreekonderwijs.

Wij voorzien hen van ‘evidence informed’ kennis en slimme en praktische oplossingen om zo de kwaliteit van het onderwijs verder te verbeteren. Onze adviseurs zijn daarbij nuchter, praktisch en wilskrachtig om samen met jou het onderwijs te versterken.

ONS DOEL

Onderwijs versterken
Het onderwijs versterken is onze passie. Daarom zijn wij op dit moment intensief bezig met het ontwikkelen van nieuwe onderwijsoplossingen voor het lees-, schrijf- en spreekonderwijs. Hierbij maken we een duidelijke koppeling met de theorie en kennis uit de wetenschap en zo slaan we de brug naar de dagelijkse praktijk van het onderwijs.

Onze praktische werkwijze
Wij bieden maatwerk. En dat moet ook, omdat elke school anders is. Precies toegespitst op de situatie op jouw school dragen wij resultaatgericht bij aan het leervermogen van directeuren, intern begeleiders, leerkrachten en hun leerlingen. Door samen doelgericht en efficiënter te werken, versterken we het leren.

Zo worden we samen Slimmerwijs.

Kant-en-klare oplossingen bestaan niet. Onze ambitie is om de kern van het probleem aan te pakken. Alleen zo zorgen we voor een blijvende impact op de kwaliteit in plaats van alleen een snel resultaat op de korte termijn.

Tijdens de intake kijken we samen met het team naar de situatie op jullie school. Samen krijgen we de kern van het probleem boven tafel en stellen we de diagnose. Daaruit volgt een effectieve aanpak waarbij alles altijd in samenspraak en in co-creatie gaat. Gedurende het proces houden we de vinger aan de pols en sturen eventueel bij.

Ons doel is uiteindelijk onszelf overbodig te maken. Ook dat is Slimmerwijs. We zorgen dat directeuren, intern begeleiders en leerkrachten de kennis en vaardigheiden krijgen om het zelf te doen. Trots op en met plezier in hun werk!

Ook op zoek naar een oplossing met blijvende impact?

NEEM CONTACT OP